TECHSTOCK.RO – INDUSTRIAL MARKETPLACE

TECHSTOCK.RO – website detinut de WIRE PICTURES SRL, este un website de tip marketplace online si are ca scop promovarea produselor sau serviciilor unor terte companii/furnizori. Techstock.ro nu vinde niciunul dintre aceste produse, toate schimburile comerciale se vor face intre comparator si furnizor, de asemenea toate raspunderile de tipul garantiilor, livrari, raspunderi commerciale, juridice samd vor intra in raspunderea furnizorilor. In marketplace-ul Techstock.ro se afla numai produse sau servicii ce au ca scop promovarea acestora si reprezinta un support de promovare pentru website-ul partener www.easyengineering.ro.

Toate drepturile de autor si intregile raspunderi de orice natura pentru materialele, produsele sau serviciile samd prezentate pe www.techstock.ro sunt ale companiilor ce detin aceste produse sau servicii, iar WIRE PICTURES nu este raspunzator in niciun fel pentru orice neregula aparuta in legatura cu produse/servicii prezentate.

Va rugam sa contactati firmele sau entitatile care detin aceste produse (pe www.techstock.ro fiind doar prezentate in scop de promovare si prezentare) in legatura cu orice probleme orice natura. Toate drepturile de copyright, imagini, logouri, raspunderi, garantii etc apartin detinatorilor lor.

Daca exista informatii care violeaza drepturile de copyright si doriti ca acestea sa fie sterse ori aveti orice tip de intrebare, va rugam sa ne contactati la info@techstock.ro

Toate comenzile primite pe website vor fi trimise furnizorului respectiv, in functie de comanda specifica.

Plasarea unei comenzi catre WIRE PICTURES si folosirea site-ului www.techstock.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. WIRE PICTURES isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita Termeni si Conditii.

ELEMENTE DEFINITORII

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor serviciilor oferite de catre WIRE PICTURES catre Cumparator, prin intermediul marketplace-ului online www.techstock.ro.

Astfel, urmatorii termeni vor insemna:

Cumparator – persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.

Marketplace – platforma online in care vanzatorii sunt terte parti ce isi adauga produsele pe marketplace in scop de promovare a produselor.

Vanzator – terte parti: firme, companii sau alte entintati juridice ce isi adauga produsele pe marketplace in scop de promovare.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu din marketplace-ul online

Comanda – un document digital ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora. Dupa plasarea comenzii documentul digital va fi trimis catre vanzatorul respecitv. Toate schimburile comerciale vor avea loc intre Cumparator si Vanzator, Wire Pictures nu isi asuma nicio responsabilitate dupa ce comanda a fost trimisa catre Vanzator, toate schimburile de orice natura vor fi facute intre Cumparator si Vanzator.

Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator.

Drepturi de proprietate Intelectuala – toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

Cont- – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site. Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate.

Cosul meu – sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa adauge Bunuri sau Servicii pe care doreste sa le comande la momentul adaugarii sau la un moment ulterior; in cazul in care Bunurile sau Serviciile nu sunt achizitionate la momentul adaugarii prin efectuarea Comenzii,

Site – magazinul online gazduit la adresa web techstock.ro si subdomeniile acestuia.

Continut – reprezinta:

  • – toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
  • – continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  • – orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
  • – informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
  • – informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
  • – date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Review – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui Bun sau Serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune daca Bunul sau Serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producator.

Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Utilizator/Client/Cumparator fata de un produs. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare Bun putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de Utilizator/Client/Cumparator asupra unui Bun sau Serviciu.

Comentariu – apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

Document – prezentele Termene si Conditii.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Utilizator – orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei Comenzi electronice sau telefonice Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care WIRE PICTURES isi deruleaza operatiunile.

Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

Comanda si conditiile sale specifice;

Specificatiile Cumparatorului (in privinta personalizarii produselor);

Termeni si Conditii.

Daca Vanzatorul confirma Comanda, acest lucru va implica din partea Cumparatorului o acceptare completa a Termenilor si Conditiilor comenzii. Acceptarea Comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala sau electronica din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea Cumparatorului.

Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea comenzii de catre Vanzator. Termenii si Conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.

BUNURI SI SERVICII, DISPONIBILITATE SI POLITICA DE PRETURI

Bunurile si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil vanzatorilor. Disponibilitatea produselor se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii, inclusiv dupa confirmarea disponibilitatii produsului.

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in LEI/Euro si sunt preturi informative datorita volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre furnizori, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in comanda. Toate facturarile pentru Bunurile si serviciile livrate vor fi facute de catre furnizori, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare catre furnizori. Ne rezervam dreptul de a anula comenzile incomplete sau facute fara informatii de baza (de exemplu: nume cumparator, telefon de contact, adresa de email, adresa de livrare, adresa de facturare, modalitate de plata). WIRE PICTURES isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii si de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

Comenziile online vor fi onorate in functie de modalitatile fiecarui furnizor.

WIRE PICTURES isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara nevoie de preaviz. WIRE PICTURES nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate. Depunem toate eforturile posibile pentru a afişa corect caracteristicile produselor noastre. Culorile produselor si imaginilor pe care le vedeţi vor depinde si de sistemul dumneavoastră informatic, iar noi nu putem garanta faptul că PC-ul dumneavoastră va afişa corect.

LIVRARE SI COST TRANSPORT

Aceste aspecte se discuta direct cu furnizorii. WIRE PICTURES nu este raspunzator de niciun aspect ce tine de livrare si cost transport.

MODALITATI DE PLATA

Aceste aspecte se discuta direct cu furnizorii. WIRE PICTURES nu este raspunzator de niciun aspect ce tine de modalitatile de plata.

Comentariile / recenziile utilizatorilor

Utilizatorii care acceseaza site-ul www.techstock.ro pot face comentarii / pot scrie recenzii la adresa produselor si serviciilor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. WIRE PICTURES isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. WIRE PICTURES nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la niciun fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii prin alte mijloace de comunicare (email, sms) a unor informatii, altele decat cele legate de procesul de comanda a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii WIRE PICTURES dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a le distribui oriunde, prin orice mijloc media. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

DREPTURILE SI OBLIGATIILE WIRE PICTURES

WIRE PICTURES isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

WIRE PICTURES isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda.

Informatiile prezentate pe site-ul Marketplace, au caracter informativ si pot fi modificate de catre WIRE PICTURES, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa WIRE PICTURES face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametri pentru care a fost achizitionat.

Comunicarea cu marketplace-ul se poate face prin adresele mentionate la sectiunea „Contact”. Vor fi excluse sau ignorate pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

WIRE PICTURES poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru asigurarea serviciilor ce tin de marketplace-ul www.techstock.ro.

TRANSFERUL PROPRIETATII

Aceste aspecte se discuta direct cu furnizorii. WIRE PICTURES nu este raspunzator de niciun aspect ce tine de transferul proprietatii.

POLITICA DE RETURNARE

Aceste aspecte se discuta direct cu furnizorii. WIRE PICTURES nu este raspunzator de niciun aspect ce tine de politica de returnare.

GARANȚII

Aceste aspecte se discuta direct cu furnizorii. WIRE PICTURES nu este raspunzator de niciun aspect ce tine de garantii.

FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat, conform uzantelor legii romanesti.

LEGEA APLICABILA

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Cumparator se vor rezolva intre aceste parti, WIRE PICTURES nu este raspunzator de niciun aspect ce tine aceste aspecte.

Termenii si conditiile prezentului contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre WIRE PICTURES si Cumparator, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti. Odata cu lansarea comenzii, Cumparatorul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de utilizare a site-ului www.techstock.ro, Cumparatorul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

PREVEDERI DIVERSE

Părțile în contract vor fi considerate contractanți independenți și nici uneia din părți nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligație pe seama sau în dauna celeilalte.

Termenii și condițiile din acest contract înlocuiesc alte înțelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Părțile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract.

CONFIDENȚIALITATE

Cumpărătorul este de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va începe imediat după îndeplinirea tuturor formalităților de înregistrare cerute.

Informațiile furnizate trebuie să fie corecte. Optând pentru înregistrare, vă obligați să ne furnizați corect numele, adresa și alte informații utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informații, veti putea corecta din contul dvs.

Prin accesarea contului și utilizarea parolei personale sunteți responsabil pentru toate acțiunile care decurg din folosirea acestora. WIRE PICTURES nu poate fi făcută responsabila pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.

Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastră personale vor putea fi utilizate de către WIRE PICTURES pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, poștă sau alte mijloace de comunicare despre acțiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii.

Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale. WIRE PICTURES se angajează să furnizeze aceste date doar furnizorilor pentru care a fost facuta o comanda și să le utilizeze strict pentru uzul relației de afaceri dintre furnizor si cumparator.

Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se afla în controlul nostru.

WIRE PICTURES se obligă să respecte drepturile dumneavoastră prevăzute de Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. La cererea dumneavoastră, trimisă în mod scris la adresa info@techstock.ro, se obligă: să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu respectă Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, și să înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

Informațiile de orice natură furnizate de către Consumator Vânzătorului, vor rămâne în proprietatea marketplace-ului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului și pot fi făcute cunoscute numai cu consimțământul scris al Consumatorului și după obținerea unui angajament de confidențialitate din partea celui care le primește.

Nici o declarație publică, promovare, comunicat de presă sau orice alt mod de dezvăluire către terțe părți nu va fi făcută de către Consumator cu privire la comandă fără consimțământul prealabil scris al marketplace-ului.

Mesajele de pe site-ul techstock.ro sunt transmise prin intermediul partenerilor specializați și agreați de WIRE PICTURES. Astfel sunt asigurate confidențialitatea și securitatea informațiilor. Datele cumparatorilor nu pot fi folosite, și nici furnizate altor părți, inafara furnizorilor pentru care s-a facut comanda.

Prin transmiterea de informații sau materiale prin intermediul acestui site, oferiți Marketplace-ului si furnizorilor respectivi acces nerestricționat și irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afișa, modifica, transmite și distribui aceste materiale sau informații. Sunteți, de asemenea, de acord ca marketplace-ul si furnizorii să poată utiliza liber, în interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ați trimis prin intermediul site-ului www.techstock.ro. WIRE PICTURES nu va constitui subiect de obligații referitoare la confidențialitatea informațiilor trimise, dacă legislația în vigoare nu prevede alte specificări în acest sens.

Prin înscrierea în baza de date a WIRE PICTURES, Consumatorul își oferă consimțământul expres, în limitele legislației în vigoare, de a fi contactat de către terți: furnizori de servicii de marketing, alți furnizori de servicii; agenții de stat, guvernamentale sau asociații din domeniul asigurărilor, atunci când legislația specifică prevede acest lucru; alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a produselor și serviciilor noastre etc.

Techstock.RO (denumit in continuare ,,site-ul”) este proprietatea SC WIRE PICTURES SRL.

Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul. 

Accesul si utilizarea site-ului se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului ca si vizitator, inregistrarea ca si utilizator si accesul la serviciile oferite de acesta se considera ca ati citit, inteles si acceptat integral termenii si conditiile de utilizare a site-ului, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora. 

ACCES

Scopul permis pentru utilizarea site-ului este obtinerea de informatii si accesul la serviciile oferite prin intermediul acestuia. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa. Pentru a obtine acces la site si la serviciile si informatiile puse la dispozitie prin intermediul acestuia trebuie sa obtineti acces la World Wide Web, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii Internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces. WIRE PICTURES nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta. Prin termenul ,,vizitator” al site-ului se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa site-ul. Prin termenul ,,utilizator” al site-ului se intelege orice ,,vizitator” care se inregistreaza ca si ,,utilizator” prin completarea unui formular de inregistrare. 

DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA

Dreptul de autor pentru informatiile existente pe acest site este detinut de WIRE PICTURES sau de partenerii sai. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea explicita, scrisa, catre WIRE PICTURES. 

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea WIRE PICTURES sau a partenerilor sai. Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris al WIRE PICTURES, aceasta nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care site-ul ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de WIRE PICTURES si isi rezerva dreptul de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a oricarei actiuni de acest tip. 

WIRE PICTURES sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (,,link”-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. WIRE PICTURES nu garanteaza, nu este si nu poate fi responsabila in niciun fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. WIRE PICTURES nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de/sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective. 

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de WIRE PICTURES prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni. 

WIRE PICTURES isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace si de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate in distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita WIRE PICTURES sau pe partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor judecatoresti, potrivit legii. 

ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele: 

– utilizarea site-ului se face pe propria raspundere;

WIRE PICTURES se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

WIRE PICTURES nu ofera nicio garantie ca: 

informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra;

serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;

rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere;

calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele; 

orice eroare de program va fi corectata. 

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului. Niciun sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site sau prin intermediul serviciilor site-ului nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in termenii si conditiile de utilizare.

WIRE PICTURES nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca WIRE PICTURES a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din: 

utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;

costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/de pe site;

acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului; 

declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului; 

orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat pe site de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa de email INFO@TECKSTOCK.RO.

Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor/vizitatorilor site-ului, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. WIRE PICTURES isi rezerva dreptul de sterge de pe site acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. WIRE PICTURES nu este si nu poate fi responsabila pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

Scopurile colectarii datelor este alcatuirea unei baze de date in scopul informarii despre organizarea campaniilor promotionale, actiuni de reclama, marketing si publicitate, statistica si servicii de comunicatii electronice. Refuzul de a furniza datele duce la blocarea participarii în cadrul concursurilor si/sau la pierderea accesului la unele servicii ale site-ului.

Categoriile de date prelucrate de WIRE PICTURES sunt numele si prenumele, telefon, adresa. Datele prelucrate vor fi stocate in baze de date computerizate.

Prin participarea la concursurile sau accesul la unele servicii ale site-urilor WIRE PICTURES, sunteti de acord sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de WIRE PICTURES, partenerii contractuali ai acesteia, furnizori de servicii si bunuri.

Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul are la dispozitie un cont pentru utilizarea serviciilor.

Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra parolei asociate accesului la serviciile site-ului, conditionate de logare.

Utilizatorul este in intregime responsabil de toate informatiile care sunt facute publice din contul sau. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, WIRE PICTURES nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consecintele care pot aparea. 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa printr-un email la INFO@TECHSTOCK.RO.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

WIRE PICTURES se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.

WIRE PICTURES nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.

WIRE PICTURES nu-si asuma niciun fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile site-ului.

Daca utilizatorii site-ului trimit materiale nesolicitate, WIRE PICTURES isi rezerva dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia dreptului de autor. Astfel de materiale devin proprietatea WIRE PICTURES, libere de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putand fi utilizate in orice scop de catre WIRE PICTURES, fara obligatia de a acorda compensantii pentru utilizarea lor.

Identitatea utilizatorilor nu va fi dezvaluita in cazul in care, prin informatiile postate, acestia ar putea fi pusi in pericol.

Utilizatorii accepta sa nu imprumute niciodata parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protectie si pentru validitatea informatiilor transmise. De asemenea, accepta sa nu utilizeze niciodata parola altui membru pentru a posta mesaje. Site-ul foloseste “cookies” pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu contin niciun fel de date personale ale utilizatorului si nu prezinta risc in cazul in care sunt interceptate de terte parti. Daca browser-ul este configurat sa nu le accepte, anumite pagini pot sa nu functioneze partial sau in totalitate.

Pe site pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informatiile furnizate unor pagini externe nu se afla sub controlul WIRE PICTURES si orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc.

WIRE PICTURES isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *