Găsești ceea ce cauți rapid și ușor

TechStock.Ro este o platformă on-line cu multipli furnizori din domeniul tehnologiilor profesionale industriale. Beneficiul major al platformei îl reprezintă regăsirea în același loc al unor produse cu un grad ridicat de complexitate, dar și contactul rapid cu dealerii sau producătorii. Utilizatorii pot compara cu ușurință tehnologiile pentru a se informa și a lua cele mai bune decizii pentru achiziție.

Accesul și înregistrarea pe Techstock sunt complet gratuite. Cele mai noi tehnologii profesionale industriale se află la un click distanță. Cu o interfață simplă și intuitivă, utilizatorii sunt direcționați rapid către produsele și informațiile de care au nevoie.

Integrare cu Revista Easy Engineering și Easy Engineering TV

Pentru informații detaliate și actuale, utilizatorii pot accesa celelalte website-uri partenere: www.easyengineering.ro și www.tv.easyengineering.ro, unde pot citi articole sau vedea videouri cu produsele listate.

Avantajele platformei Techstock:

Mii de produse într-un singur loc

Detalii tehnice despre produse

Integrare cu platforme de informare dedicate

O comparare rapidă a produselor

Preturi competitive – comenzi direct de la furnizori, în funcție de criterii personalizate

Discount-uri

Pe Techstock găsiți discount-uri și prețuri speciale la produsele furnizorilor.

Cumpărarea produselor

În doar câțiva pași utilizatorii pot găsi produsul căutat, după care se transmite o solicitare în care se specifică condițiile de achiziție, iar această solicitare este transmisă furnizorilor care iau legătura direct cu utilizatorul și transmit produsele în funcție de specificații personalizate.

Datele din website

Toate descrierile produselor provin de la furnizori în mod direct, astfel se garantează faptul că toată informația este consistentă și standardizată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *